RIPOSTER

Szív­szo­rító dal szü­le­tett a ve­ro­nai busz­tra­gé­dia ál­do­za­ta­i­ról

Bor­nai Tibor, a KFT együt­tes ze­né­sze írt művet a két évvel ez­előtti tra­gé­di­á­ról, az ál­do­za­tok­ról és a gyász­ról.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a is beszámolt róla, "Nél­kü­led, veled" cím­mel írt dalt a KFT együt­tes ze­né­sze, Bor­nai Tibor a veronai buszbal­eset­ben el­huny­tak em­lé­kére, a hoz­zá­tar­to­zók ké­ré­sére. A ze­ne­szá­mot a tra­gé­dia két­éves év­for­du­ló­já­nak al­kal­má­ból, ja­nuár 31-én mu­tat­ják be élő­ben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Csendben a zongora elé ültem, nem beszéltem senkivel. A belső hangomra volt szükségem, hogy át tudjam érezni, milyen, ha valaki örökre elveszíti a gyermekét

- nyilatkozta a -nak a dalról Borai Tibor.

Fotó: MTI

"Vigasztaló, fájdalmas, simogató, mégis őszinte érzések szerepelnek a zeneműben arról, hogy milyen lehet az élet Nélküled, veled. A dal a veronaiakról szól, de mindazokhoz is, akik akár tragikus, akár más körülmények között elvesztett szeretteivel élik mindennapjaikat”

– mondta a KFT együttes zeneszerző-dalszövegírója, akinek a műve nemrég került fel a Facebookra.

Mint ismeretes, 2017. január 20-án éjszaka szenvedett balesetet a főként budapesti gimnazistákat és kísérőiket szállító busz Veronánál, összesen 17-en haltak meg. A gyászolók tavaly állítottak emléket az elhunytaknak a Városligetbe, oda, ahova várták volna a buszt, ami sosem érkezett meg Magyarországra.