MAMAKLUB

Szív­be­mar­koló le­ve­let írt a kis­lány a Mi­ku­lás­nak, ezt kérte tőle

Na­gyon meg­ható tör­té­net járja körbe a vi­lá­got: és még nincs vége! Ugyanis a kis­lány sú­lyos hely­zet­ben kért se­gít­sé­get, és most min­denki azon dol­go­zik, hogy va­ló­ban meg­ta­lálja csa­lád­ját a Mi­ku­lás.
  • Szerző: sk

Egy észak-karolinai üzletben a boltvezető megdöbbentő levélre bukkant, amikor kinyitotta az előtérben felállított „Mikulás-postaládát” – egy kislány ugyanis drámai kéréssel fordult a Télapóhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 „Kedves Mikulás! Sokan nem hisznek benned. De én igen. És egyetlen dolgot kérek Tőled Karácsonyra: hogy a bátyámnak legyen végre új veséje.” - írta a kislány, és a boltvezető rögtön úgy döntött: meg kell találnia a családot.

A kislányról mindössze a keresztneve derült ki; Kaitlynt keresve a bolt dolgozói végignézték a biztonsági kamerák felvételeit, de nem jártak sikerrel. Ezért a boltvezető, Shelly Thomas megosztotta a levelet Faceookon. Ezer feletti a megosztások száma, mindenki segíteni szeretne. A kislány egyelőre még nem került meg, de a közönség nagyon megható módon reagált a levélre: rengetegen felajánlották a veséjüket a bátyjának. A sajtó is felfigyelt az esetre, és több tévécsatorna, újság segít a kislány és a bátyja keresésében.