INSIDER

Szerv­ke­res­ke­dők­től ret­teg­nek az ál­dok­tornő pá­ci­en­sei

Ami­óta "Ritát" el­vit­ték a rend­őrök, a szi­rá­ki­ak­nak nincs nyug­tuk. Ko­ráb­ban ti­tok­za­tos te­le­fon­hí­vá­so­kat kap­tak, most vi­szont attól fél­nek, raj­tuk ütnek a szerv­ke­res­ke­dők.

Noha a magát nőnek álcázó áldoktortól megszabadultak a szirákiak, a kedélyek nem nyugszanak. A borostás-körömcipős álorvos most a rácsok mögött csücsül, ám az átvert romák szerint még mindig ő okozza a bajaikat.

EZT OLVASTAD MÁR?

– Az a Rita doktornő csak a bajt hozta ránk! Amíg a fiam vele volt, addig rendszeresen zaklattak minket telefonon. Követték is a Zolit, többször mondta, hogy látta, valaki az autója nyomában van – panaszolta a -nak „Rita” élettársának édesanyja. Az asszony egészen biztos abban, hogy szervkereskedők vadásznak rájuk...

– Én biztos vagyok abban, hogy vannak társai, ezt a rendőrségen is elmondtam. Szerintem szervkereskedők lehetnek és donor kell nekik. Sokan gondolják így a faluból. Érzem, hogy nem volt egyedül, félek, mikor jönnek ide!

Az asszony megdöbbentő részleteket árult el Rita doktornő állítólagos társairól. Keresd a Ripost napilapot az újságárusoknál, tudd meg, mit sikerült kiderítenünk!