SZTÁRDZSÚSZ

Szinte már rém­álom az élet Judy ott­ho­ná­ban

Kép­te­len Judy el­al­tatni kis­ku­tyá­ját, pedig hosszú ideje be­te­ges­ke­dik a csa­lád négy­lábú ked­vence. Pier, az usz­kár bár­mit meg­te­het az ott­ho­ná­ban.

"Szegénykém már 13 éves, évek óta vak, emellett szívbeteg is, ami miatt mostanában nagyon sokat köhög. Már szinte pihenni sem tudunk, muszáj zárt ajtónál aludnunk

– kezdte Judy.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Pier öreg barát, ezért nem visz rá a lélek, hogy elaltassam – folytatja szomorúan. – Lelki beteg vagyok ezektől az állatoktól. Nálunk ők irányítják a család életét, így ha egyszer válságba kerül a házasságom, az is biztos, hogy miattuk lesz”

Judy hisz a sorsban
Judy hisz a sorsban

– mondta viccelődve Judy, aki úgy érzi: nincs felhatalmazva arra, hogy döntsön egy kiszolgáltatott állat sorsáról.

"Az előző kiskutyám is uszkár volt, aki Pierhez hasonlóan szintén szívbeteg lett. Sajnos, neki vizesedett a tüdeje, ezért meghalt. Pier esete azonban más! Az orvos szerint gyógyszeres kezeléssel szinten lehet tartani az állapotát.

Persze, ha azt látnám, hogy szenved, meghoznám a végzetes döntést… Ám addig is bízom abban, hogy a természet majd mindent elrendez. Még szerencsére jó kedve van, és még vakon is eleszi az ételt a másik kutyánk elől

– mondta Judy.

Eközben a címlapon