FÜLES

Szín­házi bot­rány: Vá­rat­la­nul ki­szállt a szín­da­rab­ból Szu­lák And­rea!

Fur­csa pletyka ka­pott szárnyra arról, miért szállt ki a Shrek mu­si­cal­ből a szí­nésznő. Most And­rea is meg­szó­lalt az ügy­ben.

Egyelőre csak találgatni lehet, mi lehetett az oka annak, hogy Szulák Andrea kiszállt a Shrek musicalből. A népszerű színésznő a sárkányt alakította volna, de hirtelen Tóth Gabi vette át a szerepét.

Szulák szerződtetését hatalmas örömmel jelentették be hónapokkal ezelőtt, boldogan is mosolygott a sajtótájékoztatón. De február végén már nem jelent meg a musical farsangi partiján, majd a keddi nagyszabású jelmezes rendezvényen sem, ahol már Tóth Gabi állt a helyén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

A Bors információi szerint komoly oka van Szulák távozásának: azt suttogják, nehéz volt vele a közös munka. Színészként ugyan profi teljesítményt nyújtott, de nem szívesen vett részt a musical népszerűsítésében, tehernek érezte a kötelező sajtószerepléseket.

"Ez butaság. Én épp az ellenkezőjét tapasztaltam. Ha nem jönne jól ki a sajtóval, akkor nem mosolyogna ott annyi újság címlapján. Ha ezen múlna egy-egy cikk megjelenése, akkor naponta én is öt újságírót küldenék el gorombán, de nem így van" - állította a lapnak Rosta Mária, a musical producere.

A színésznő a következőkkel indokolta távozását.

Egyeztetési nehézségek me­rültek fel. Többek között az Operettszínházban készülök premierre. Ez a hivatalos válaszom. Köszönöm a megkeresést

- árulta el a lapnak Szulák, aki gyorsan bontotta is a vonalat.

Eközben a címlapon