LELKIZŐ

Adós­ság­csap­dába ke­rült, haj­lék­ta­lan lehet a le­gen­dás ma­gyar szí­nész

A csa­lád kép­te­len fi­zetni a hi­telt, ezért el­ár­ve­rez­he­tik a há­zu­kat. A mű­vész azt mondta, be­le­hal, ha az ut­cára kerül.
  • Szerző: Doris

Újabb csapás érte a Lópici Gáspárként megismert legendás magyar színészt, Szilágyi Istvánt.

Fotó: Markovics Gábor

A Keménykalap és krumpliorr című ifjúsági sorozatból is ismert művész összeomlott, hiszen nincs mása, mint egy rémes állapotban lévő omladozó háza, ám mivel családjával együtt képtelen fizetni a hitelt, azt is elvehetik tőle - írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szilágyi és családja több mint 25 millió forinttal tartozik a banknak, esélyük sincs rendezni az elmaradást.

"Kétségbe vagyok esve! Mi lesz velünk, ha elveszik az otthonunkat? Ha utcára kerülünk és hajléktalanok leszünk, abba belehalok! Nem lesz hova mennünk! A kis nyaralónkat az unokánknak adtuk, nem is kérnénk vissza, hogy nézne az ki. Győrbe, a színészszállásra pedig már nem mehetünk vissza, más lehetőségünk viszont nincs. Ez a kis udvar és a ház a mindenünk, nincs másunk. Hogy juthattunk idáig?"

- kesergett a színész.

Tavaly nyáron ilyen állapotban taáltuk a kertet
Tavaly nyáron ilyen állapotban taáltuk a kertet
Fotó: Sulyok László

A család helyzete sajnos valóban kilátástalannak tűnik, hiszen Szilágyi fia, Péter is nagyon rossz anyagi körülmények között él. Hiába lett közmunkás, bírósági ügye miatt a tárgyalásokat is neki kell majd fizetnie, a színész és felesége pedig gyakorlatilag nem is rendelkezik jövedelemmel.Tényleg csak remélhetik, hogy nem kerülnek utcára.

Eközben a címlapon

Egy budapesti ingatlanügynökség becslése szerint a ház rossz állapota ellenére körülbelül 10 millió forintot érhet.