SZTÁRDZSÚSZ

Nem adja fel: tovább harcol Szikora Róbert

Az R-GO énekese félti a magyarok lelkét a csütörtökön Budapesten ismét fellépő Marilyn Mansontól.
  • Szerző: BDF

Csütörtökön Budapesten lép fel Marilyn Manson. A koncertre pedig  minden jegy elkelt! A botrányos amerikai énekes korábban tiszteletbeli tagságot kapott a Sátán Egyházában, és Szikora Róbert szerint kevés károsabb ember létezik nála.

"Amikor először itt voltak, tartottunk a Mátyás-templomban egy misét azokért a lelkekért, akiket ez a sátánfajzat megnyert. Aztán később, amikor újra eljött, arra szólítottam fel mindenkit, hogy imádkozzunk a koncert időpontjában, hogy ne sikerüljön ellopni a fiatalok lelkét. Ezek a srácok valójában romlatlanok, és sokszor nem tudják, hogy valójában mit is hallanak! Kár, hogy ez az ember – akinek nyilván van valami karizmája, ha ennyien követik – rossz dolgokra használja fel a népszerűségét" - kezdte a Lokálnak az énekes.

"Belehallgattam már korábban a dalaiba, nekem annyi elég is volt, rögtön tudtam, hogy kicsoda, vagy hogy miről szól ez az egész. Most is megkérek mindenkit, imádkozzunk együtt, hogy ne sikerüljön egyetlen lelket sem beszippantania, és ne tudja őket a sátán elkapni. Ezért az emberért azonban nem imádkozom, számoljon el a saját lelkiismeretével.

Ugyanakkor úgy érzem, hogy nagy baj lenne, ha keresztény emberként nem emelném fel a szavam a hasonló figurák ellen.

"Ez az ember olyan, mint valami ózonszennyezés, nem tudjuk kitakarítani, és nincs szükség arra, hogy a magyar fiatalokat befolyásolja."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?