SZTÁRDZSÚSZ

Szi­gorú ba­nyá­nak tart­ják az em­be­rek az RTL Klub sztár­ját

Máté Kriszta erős sze­mé­lyi­sége meg­osztja az em­be­re­ket. Az em­be­rek egy ka­ra­kán, szi­gorú és gyak­ran csip­ke­lőd nőt lát­nak, pedig a tévés nem ilyen. Va­la­hol fél­úton van a finom és a ke­mény nő kö­zött.
  • Szerző: MF

Máté Kriszta egyáltalán nem bánja, hogy kemény nőnek tartják. A róla kialakult kép miatt viszont már többször került kellemetlen helyzetbe.

"Volt, hogy jött hozzánk egy új bébiszitter, remegő térdekkel érkezett, mert azt hitte, hogy egy mogorva nőszemély vagyok, és ostorral csapkodom majd, vagy nem is tudom, mi járhatott a fejében. A Szombat esti lázat is azért vállaltam el, mert Kolosi Péter felhívott, és azt kérdezte: tényleg egy szigorú banya akarsz maradni életed végéig az emberek szemében? Nem akartam"

- mesélte a Nők Lapjának a műsorvezető.

(Fotó: RTL Klub)
(Fotó: RTL Klub)

Bárdos András felesége tudatosan építette fel mogorva személyiségét, ami, saját bevallása szerint, túlságosan jól sikerült. Egy ideig azt hitte, ha nem mutatja ki az érzéseit, akkor sokkal kisebb lesz rajta a támadási felület, és kevésbé bántják majd az emberek.  

"Ez vagyok én, csak nem minden esetben cikizek halálra másokat, és nem mondok mindig rossz híreket. Az, hogy szigorú vagyok, illetve hogy következetes próbálok lenni, teljesen igaz. A tanításban és a gyerekeimmel szemben is. Persze el tudom bőgni magam, aki igazán közel áll hozzám, az azt is tudja, hogy mik a módszerek, és hogyan lehet ezzel tökéletesen visszaélni. Aki megérzi, hogy például nagyon könnyű lelkiismeret-furdalást kelteni bennem, az azonnal visszaél ezzel, mert azokért a dolgokért is felelősséget vállalok, amiket nem követtem el"

- árulta el az RTL Klub sztárja.

Eközben a címlapon
Fotó: Markovics Gábor