FÜLES

Nemi be­teg­ség­gel fer­tőzte meg szex­rab­szol­gá­ját az éne­kes

Újabb lány je­lent­ke­zett, aki ál­lítja, szex­rab­szol­ga­ként tar­totta a vi­lág­hírű pop­sztár.
  • Szerző: Ripost

Újabb nő állt a nyilvánosság elé, és állítja azt, R. Kelly szexrabszolgaként tartotta.Kapcsolatuk nyolc hónapig tartott. Ez idő alatt az I Believe I Can Fly előadója megpróbálta rávenni a lányt, hogy a fura szexkultuszához csatlakozzon, valamint nemi úton terjedő betegségekkel is megfertőzte.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 19 éves lány a rendőrséghez fordult és feljelentette a sztárt. Állítása szerint a férfi leitatta, bedrogozta és többször is megerőszakolta. Kényszerítette, hogy perverz szexjátékokban vegyen részt, valamint egy szerződést akart vele aláírattatni. A lánynak titkokat kellett volna megosztani magáról és a családjáról, hogy az énekesnek legyen mivel zsarolnia őt, ha beszélni akar a nyilvánosságnak.

R. Kellynek nem ez az első ilyen jellegű ügye. 2002-ben azért állt bíróság előtt, mert egy 14 éves lánnyal szexelt, az aktust pedig fel is vette videóra. A nyomozás során kiderült, hogy nem csak egy kiskorú lánnyal létesített szexuális kapcsolatot és minden esetben felvételeket készített róluk.

A BBC3 R. Kelly, szex, lányok és videók című dokumentumfilmjében Kitti Jones, a rapper egykori barátnője súlyos vádakat fogalmazott meg R. Kelly ellen. A nő állította, az énekes lányokat nevel ki, hogy a szexrabszolgái legyenek. Kelly csak háziállatnak hívja őket és a beteges szexuális fantáziáit éli ki rajtuk. A lányoknak megszabja, mikor ehetnek, de még azt is, mikor mehetnek ki a mosdóba.