RIPOSTER

Szex­part­nere sav­val ma­ratta szét a nő nemi szer­vét

Sok­koló ügy ke­rült a Fő­vá­rosi Tör­vény­szék elé. Egy jól szi­tu­ált csa­lád­apa, aki a tá­ma­dás ide­­jén egy budai kór­ház fő­igaz­ga­tó­ja­ként dol­go­zott, sav­val ön­tötte le sze­re­tője nemi szer­vét.
  • Szerző: B.M.

Erika már hat műtéten esett át a brutális támadás óta, de súlyosan károsodott a vaginája. Akkor kezdődtek a problémák, amikor a férfi nem akarta elhagyni a családját a nőért, aki szakított vele. Ebbe képtelen volt beletörődni a hűtlen családapa. Betört Erika lakásába, injekcióval elkábította, majd savat öntött a nemi szervére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Eddig hat műtéten estem át, új hüvelyt kell kialakítani, pillanatnyilag sem szexuális életre, sem vizeletürítésre nem vagyok képes, utóbbi problémám miatt egy csövet kellett kivezetni a húgyhólyagomból

- mondta a bíróságon az elkeseredett nő.

"A támadóm négy hónapot ült előzetes letartóztatásban, majd miután szabadon engedték, egy alkalommal megjelent a munkahelyemnél. Azóta rendőri védelem alatt állok, de hiába a védelem, én legbelül akkor is rettegek, mert már tudom, ez az ember bármire képes. A párom a támaszom. Nehéz leírni, micsoda szenvedésen me­gyek keresztül, fizikális és lelki értelemben egyaránt" -  idézte a nő szavait a Borsonline.