SIKK

Tarol a tor­na­cipő: Sosem volt még ennyire szexi ez a divat

Jó oka lehet annak, hogy a tor­na­ci­pőt éppen a fran­cia nők emel­ték be a sik­kes öl­tö­zék alap­da­rab­jai közé. Mo­dern és trendi csa­jok mil­liói ra­jon­ga­nak a ké­nyel­mes és kor­ta­lan di­va­tért! Ab­szo­lút meg­ért­jük, mu­tat­juk, hogy miért!

A tornacipő örök darab és hihetetlen, mennyi lehetőség rejlik benne.  A 2017-es őszi szezonban már elengedhetetlen elengedhetetlen kellék -  szoknyához, nadrághoz, vagy akár elegáns szetthez is tökéletes választás. Nemcsak kényelmes, hanem rendkívül jól passzol minden öltözékhez! Találd meg a színben és fazonban leginkább hozzád illő legtrendibb darabokat.

1. Klasszikus

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hétköznapok viseletéből nem hiányozhat ez az alapdarab. Egyrészt nagyon menő, másrészt fiatalít!

2. Arany színű

Az elegáns és izgalmas kontrasztot ad. Sokkal stílusosabb vele akár a sportos öltözék is.

3. Fehér

Az igazi sportos fehér tornacsukát akár hosszú szoknyával is felveheted. Úgy lehetsz elegáns, hogy közben nem okoz problémát, hogy szorít a cipő, vagy túl magas a sarka.

4. Pasztellszínű

Letisztult és könnyű hozzá öltözni. Nem véletlen, hogy a gyönyörű Katalin hercegné legkedveltebb cipője is épp ilyen árnyalatú.

5. Fekete tornacsuka

Farmerszoknyáhoznem tudunk elképzelni tökéletesebb lábbelit. Igazán kényelmes és szuper hétköznapi viselet.

Eközben a címlapon

6. A rózsaszín

A púderrózsaszín az egyik legnőiesebb árnyalat. Ha erre hangolod a szetted, legjobb, ha a cipőd is ilyen színű. Finom, elegáns és nőies.

Testszínű

Farmerruha és bőrtáska kiegészítője a bőr tornacipő. Ez a kombináció igazán laza és kényelmes viselet.