TESTFACTOR

Szexi kar napi 3 perc edzés­sel? Nem le­he­tet­len!

Itt a ta­vasz, a jó idő, las­san elő­ke­rül­nek a szek­rény­ből az uj­jat­lan fel­sők, ruhák. Ag­gódsz, mert pety­hüdt­nek, for­mát­lan­nak érzed a karod? Mu­ta­tunk egy szu­per­gyors gya­kor­lat­sort, amit ha heti 3-4-szer el­vég­zel, iga­zán for­más karod lesz!

Beköszöntött a tavasz, nemsokára előveheted a lenge, ujjatlan holmikat. Vagy kellemetlennek éred a karod miatt? Még nem késő, hogy izmossá, szálkássá, és szexivé varázsold! Persze ezért tenned is kell! Ne ijedj meg, hiszen napi 3 perc edzéssel, nagyon hamar lesz igazán csini karod! Fogj neki még ma!

Az alábbi 6 gyakorlat mindegyikét 30 másodpercig végezd, a gyakorlatokközött pedig ne tarts szünetet! Meglátod, hogy az egyszerűnek tűnő edzés milyen nehéz lesz a végére!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Karkörzés

Fotó: Markovics Gábor

Mindkét karodat emeld oldalsó középtartásba, tenyereidet fordítsd a padló felé. Kezdj el nyújtott karral apró köröket leírni a levegőben. Ne hagyd abba 30 másodpercig!

2. Térdelő fekvőtámasz

Fotó: Markovics Gábor
Fotó: Markovics Gábor

Ereszkedj le fekvőtámasz pozícióba, kéztámasz szélesen, kar kinyújtva. Lábfejeidet kulcsold össze, így térdepelj. Karhajlítással engedd le testsúlyodat a talajhoz, majd nyomd vissza magad a kiinduló helyzetbe. 30 másodpercig csináld folyamatosan!

3. Fej fölé tolás

Fotó: Markovics Gábor

Oldaltartás, könyöködet hajlítsd be derékszögig, alkar függőleges.  Told lassan a fejed fölé mindkét karodat, majd engedd vissza a kiindulóhelyzetbe. Arra figyelj, hogy a felkar kiinduló helyzetben mindig vízszintes legyen. Természetesen lehet súlyzóval, vagy vízzel (homokkal) megtöltött palackkal is végezni a gyakorlatot! Ezúttal is 30 másodpercen át, folyamatosan dolgozz!

4. Könnyített tolódzkodás

Fotó: Markovics Gábor

Helyezkedj el a talajon a képen látható pozícióban, könyök kissé behajlít, testsúlyodat engedd a talajhoz közel. Told fel magad, csípőd emeld meg, karodat nyújtsd ki. Ezt ismételd folyamatosan 30 másodpercig!

Eközben a címlapon

5. Térdelő fekvőtámasz

Fotó: Markovics Gábor

Térdelj a földre, és végezz újra 30 másodpercig fekvőtámaszt!

6. Bicepsz hajlítás

Fotó: Markovics Gábor
Fotó: Markovics Gábor

Alapállás, karok a test mellett, mindkét kézben súlyzó. Nyújtsd ki magad előtt a karjaidat, egészen a lábaidtól indítsd a gyakorlatot, könyököd szorosan a test mellett legyen. Lassan hajlítsd be a karjaidat, húzd fel mellkasig. Könyökeid ne távolodjanak el egymástól! Végezheted súly nélkül, vagy súllyal egyaránt. Ha nincs kézi súlyzód otthon, fél literes műanyag palack is megteszi, csak töltsd meg vízzel, vagy homokkal.

30 másodpercig egyfolytában csináld!

Ezek a gyakorlatok csupán 3 percet vesznek igénybe, de ha rendszeresen elvégzed őket, vagyis hetente legalább háromszor, nem fog elmaradni a látványos eredmény!Hajrá!