INSIDER

Úgy ra­bolta ki a prosti a so­mo­gyi kun­csaft­ját, mint a fil­mek­ben szo­kás

A férfi csak szó­ra­kozni akart, nem gon­dolt arra, hogy két nap múlva a kór­ház­ban ébred fel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kifosztás, jármű önkényes elvétele és lopás miatt kell felelnie annak a 40 éves, büntetett előéletű nőnek, aki szexet ígért egy somogyi férfinak, de helyette kirabolta. A nő jövedelmét kiegészítve erotikus szolgáltatásait is hirdette, amire jelentkezett a férfi, de azt nem sejtette, hogy két nap múlva egy kórházi ágyon fog felébredni.Információk szerint a férfi még tavaly júliusban kereste fel a nőt, majd kocsijával felment hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kevés ideig élvezhették csak egymás társaságát, mert a férfi a számára kevert, ananászlébe öntött pálinkától és egészségügyi problémái miatt eszméletét vesztette.A nő mentőt hívott hozzá, de eközben elvette a férfi 10 ezer forintját, lakás- és kocsikulcsát. Míg a férfi négy napig a kórházban volt, a nő a lakáskulccsal bement a házába, és további 47 ezer forintot ellopott, és a sértett autóját is többször használta engedély nélkül.

A nő azóta előzetes letartóztatásban van, ráadásul az is kiderült, hogy két másik büntetőügye is folyik jelenleg. A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, a korábban vele szemben felfüggesztett 1 év és 10 hónap tartamú szabadságvesztés végrehajtására is indítványt tett - számolt be róla a 24.

címkék: