HARCÉL

Szét­tárt combú nő fo­tó­já­val ne­ve­lik a mig­rán­so­kat Nor­vé­gi­á­ban

A skan­di­náv or­szág min­dent bevet, hogy a me­ne­kül­tek fel­hagy­ja­nak a nők zak­la­tá­sá­val. Nem­rég fel­vi­lá­go­sító prog­ra­mok­kal pró­bál­koz­tak, most pedig egy dögös nő fo­tó­já­val ta­nít­ják meg nekik, hogy mit sza­bad és mit nem.
  • Szerző: Doris

Norvégia már eddig is nagy figyelmet fordított arra, hogy elejét vegye a migránsok által elkövetett nemi erőszaknak. Az északiak komplett felvilágosító programot indítottak, hogy megértessék velük: a nők nem szexuális játékszerek, és kihívó öltözetük sem felhívás keringőre...

A szilveszteri kölni támadások után azonban a norvégok egyre inkább úgy érzik, hogy még ez sem elég a zaklatások visszaszorítására.Elhatározták, hogy egy vizuális eszközt is bevetnek, ehhez pedig egy szexi nőt ábrázoló fotót hívtak segítségül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Linda Hagen
Fotó: Linda Hagen

A testhez simuló ruhát és tűsarkú cipőt viselő, combját kihívóan széttáró nő képét egy szélesvásznú kivetítőn mutatják meg a program résztvevőinek, közben  elmagyarázzák nekik, hogy ez a látvány még korántsem felhívás szexre - írja a Daily Mail.

Az elsőre meglepőnek tűnő szemléltetésre a norvégok szerint azért van szükség, mert sok migráns megdöbbent azon, hogy az európai nők miniszoknyát hordanak, nyilvánosan csókolóznak, és alkoholt isznak.

Náluk viszont csak a prostituáltak csinálnak ilyeneket, ezért az a kép él a fejükben, hogy az ilyen nőknek bátran neki lehet esni.

Eközben a címlapon