SIKK

Sze­re­ted a fe­ke­tét? Így vedd fel, hogy ne öre­gít­sen

Attól még, hogy di­va­tos a fe­kete ér­de­mes vi­gyázni vele! Fon­tos kér­dés, hogy vi­se­led, ne­hogy vissza­felé sül­jön el a puska! Lehet, hogy vé­ko­nyabb­nak tűnsz benne, de óva­to­san a szet­ted­del, ne­hogy csú­nyán öre­gít­sen!

A városban sétálgatva most bizony feltűnhet, hogy sokan viselnek feketét. Nincs is ezzel semmi baj. A menőszínek mellett ez örök divat marad. Érdemes viszont úgy kiválasztani a fekete cuccokat, hogy az fiatalos, vagány legyen, mert ez a szín sajnos csúnyán öregíthet. Igaz, hogy a fekete karcsúsít, de sajnos komorrá is  teszi a megjelenést.  Válaszd ki úgy a szetted, hogy letagadhass néhány évet! Mutatjuk a fiatalos fekete divatot.

1. Vagány karcsúsított zakó egy rövid buggyos fazonú rövidnadrággal, hosszú csizmával a nőies és menő stílusból, kortalanná tesz!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: 123RF

2. Legegyszerűbb szabású fekete nadrág és felső is lehet fiatalos és sportos. A legfontosabb, hogy neked álljon jól a fazon!

3.  Divatos garbó és egy egyenes szabású sort is lehet egyszerű. Ilyenkor a gombok, csatok, és a fülbevaló nagyot dob a szetten. A titok a részletekben rejlik.

4. Egy szűk nadrág és egy egyéni szabású fekete blúz önmagáért beszél. Ne hagyd ki hozzá a vörös tűsarkút! 5 évet letagadhatsz!

5. Mintás harisnya, szoknya rojtokkal, és fekete prémes bőrdzseki együtt nem csak a tinik kedvence lehet.

Eközben a címlapon

6. Blézerruha hosszú csizmával, kortalanná és nőiessé varázsol.

7. Egy fekete sapka, prémes blézer a fekete úttörő szoknyával? Rendhagyó viselet. Segít, hogy lazán fiatalos maradj.