TÜZELŐÁLLÁS

Be­mu­tat­ták Schu­m­a­cher csa­lád­já­nak a sze­rel­mes ma­gyar lányt

Keszt­he­lyi Vi­vien ál­lítja, soha nem fog ri­va­li­zálni a ba­rát­já­val. Vi­szont min­den­ben tá­mo­gat­ják egy­mást.
  • Szerző: HBK

Szerda délelőtt derült ki, hogy Ralf Schumacher fiával, Daviddal alkot egy párt Keszthelyi Vivien. A 17 éves magyar autóversenyző most elárulta, hogyan ismerkedett össze egy évvel fiatalabb szerelmével.

Keszthelyi Vivien azt állítja, nem fog a szerelmével rivalizálni
Keszthelyi Vivien azt állítja, nem fog a szerelmével rivalizálni
Fotó: Instagram

„Pár hónapja vagyunk együtt, tavaly a Nürburgringen láttuk egymást először, utána pedig az egyik közösségi oldalon kezdtünk el beszélgetni, nem sokkal később pedig már személyesen is találkoztunk. Már az elején megtörtént a családi bemutatás” – mesélte Vivien.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szerencsére sok időt tudunk együtt tölteni, mivel a szezon jelentős részében Németországban készülök fel. Kettőnk között soha nem volt és nem is lesz rivalizálás, hiszen ő forma autóban én viszont zárt karosszériás autóban versenyezem, ugyanakkor mindenben támogatjuk egymást és szívesen osztjuk meg a tapasztalatainkat. Ennél többet nem szeretnék elárulni a magánéletemről, minden erőmmel a szezonra koncentrálok” – tette hozzá az Audi akadémiáján tanuló magyar szépség.