FÜLES

Po­koli fáj­da­lom: szembe kell néz­nie meg­nyo­mo­rí­tó­já­val a Neo­ton Fa­mí­lia do­bo­sá­nak

Elő­ször néz gá­zo­lója sze­mébe az egy­kori dobos.
  • Szerző: Ripost

Több mint egy éve a zebrán gázolták el a Neoton Família egykori dobosát, Bardóczi Gyulát, de még mindig nem épült fel teljesen súlyos sérüléseiből. A zenész pokoli fájdalmakat élt át, a jobb lába zúzódott, s az is csak másodperceken múlt, hogy a felesége megúszta 2017. november 21-én a gázolást.

A korábban gázolásért már büntetett vádlott be sem hajthatott volna a belvárosi útra, ahol a zebra felénél járó zenészt elgázolta, majd a baleset után azonnal elmenekült a helyszínről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Láttam, hogy jön a kocsi, kiabáltam, hogy mit csinálsz?!, de már repültem is. A gázolómat egy másodpercre sem láttam, a bíróságon találkozunk először nemsokára" – árulta el a Blikknek a Neoton legendája, aki sokkot kapott. Csupán arra emlékszik még, hogy lehúzták az úttestről. A gázolástól a feje, a háta és mindkét lába megsérült, eltörött a szárkapocs-, a sarok- és a bokacsontja.

"A mentők szerint a vastag kabátom és a vak szerencse mentette meg az életemet. Miután kijöttem a kórházból, sokáig mankóval jártam, de még most is sántítok, kezelésekre járok, és a fájdalom sem szűnt meg. Az orvosom már így is csodát tett, de sajnos műtét sem segíthet, mert elmozdult ez meg az a lábamban. Most is szteroiddal injekcióznak" – összegezte állapotát a zenész.

Csak azt kívánom neki, hogy szenvedjen annyit, amennyit én

– mondja a dobos. A győri férfi korábban már volt büntetve, más autórendszámmal ellátott, biztosítás nélküli kocsival gázolt. Ezúttal csak azért került kézre, mert szemtanúk megjegyezték a rendszámot, ez alapján a lakhelyénél megtalálták a Fiat Puntóját. V. Zs.-t segítségnyújtás elmulasztásával és gondatlanságból elkövetett közúti bűncselekménnyel vádolják.