INSIDER

Szel­lem­ház lett az inár­csi gyil­kos ott­hona

"Hiába gyil­kolt a ki­la­kol­ta­tás­tól ret­tegő férfi, a csa­lád­já­nak men­nie kel­lett" - kö­zöl­ték la­punk­kal a he­lyiek Inár­cson. Cs. At­tila jú­li­us­ban nya­kon szúrta a köz­tisz­te­let­ben álló csa­lád­se­gí­tő­ként dol­gozó V. T. And­reát, majd át­sé­tált a szem­közti pol­gár­mes­teri hi­va­talba, ahol el­mondta: meg­ölte a nőt.

Eltűntek a gyertyák és már csak egy koszorú lóg annak az inárcsi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat kapujában, ahol júliusban brutálisan megöltek egy családanyát.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség korábban előzetes letartóztatásba helyezte Cs. Attilát, akit azzal vádolnak, ő ölte meg a családsegítőként dolgozó V. T. Andreát.  A helyiek elmondása szerint mindenkit megviseltek a történtek: az áldozat családja összeomlott, a gyilkosé pedig elköltözött.

„Egyszer csak elmentek…” – kezdte a -nak a gyanúsított Cs. Attila szomszédságában élő nő. „A gyilkosság után nem sokra a felesége és a gyerekei is elköltöztek. Hogy hová? Ki tudja! Elképzelhető, hogy megtörtént a kilakoltatás, amitől úgy féltek! Kirakták a hatalmas ELADÓ! táblákat a házra, s az asszonyt azóta nem láttam. Az autójuk még most is az udvaron áll, időközben leeresztett gumikkal, a ház előtti terület is egyre borzasztóbb, azt se rendezi senki. Néha látjuk, mintha szellőztetne valaki, de szerintem ők már soha többen nem térnek vissza ide. Már csak az utcában élőket emlékezteti a ház a borzasztó tragédiára” – sóhajtotta.

Fotó: Keller Mátyás

Lapunk felkereste V. T. Andrea családját is, ám hiába csöngettünk, senki sem nyitott ajtót.

Ugyanakkor a közvetlen szomszédok elárulták: Andrea özvegye általában csak késő éjszaka ér haza. „Hihetetlen ez az egész…” – szörnyülködött a volt családsegítő szomszédasszonya. „Olyan boldogok voltak! Körülbelül egy éve házasodtak össze, Andi szinte mindig mosolygott. Sikeres volt a munkájában és szerető családban élt, erre éppen vele történik ez a borzalom! A párja, Antal mindig kedves volt hozzánk, de a tragédia óta megváltozott, összeomlott” – mondta.

Eközben a címlapon

Ahogyan azt korábban a megírta, a 61 éves exrendőr, Cs. Attila késsel berontott az inárcsi családsegítőbe és nyakon szúrta az ott dolgozó V. T. Andreát.

Információnk szerint azért követte el szörnyű tettét, mert évek alatt sem zárult le az ügye. Andrea a gyilkosság előtti napokban arról tájékoztatta a férfit, hogy hamarosan el kell hagyniuk a házukat, ápolásra szoruló legkisebb lányát pedig elvehetik tőlük. Ezeket a híreket pedig Attila már nem tudta elfogadni, így elhatározta: kivégzi a 44 éves, háromgyermekes családanyát.