LELKIZŐ

Ször­nyű kí­no­kat él át a nép­szerű ma­gyar szí­nész, mi lesz így?

Bár bal­esete után pi­hen­nie kéne, ő az or­vosi uta­sí­tás el­le­nére gőz­erő­vel ké­szül jövő heti pre­mi­er­jére! Nem lesz ebből baj?
  • Szerző: Doris

Fájdalmas balesete ellenére sem lassít Székhelyi József! A 70 éves színész néhány napja szenvedett csúnya balesetet, saját kertjében esett el, két bordáját is eltörte. Bár minden levegővétel pokoli kínokkal jár, Székhelyi mintha nem lenne hajlandó tudomást venni a történtekről.

Pihenés helyett minden energiájával február 1-i bemutatójára készül.

"Vizet vittem az állataimnak a kertbe, és egy jégcsíkon egy szempillantás alatt elvágódtam. A kutyaház körül nem szórtam fel a füvet. Ahogy eldőltem, a kutyatáltartó betondarabba ütöttem magam, a 10-es, 11-es bordám tört. A reccsenést is hallottam, szörnyű volt"

- mesélte a Borsnak a művész, aki már akkor tudta, hogy nagy a baj, kórház helyett próbára sietett, és csak másnap keresett fel egy orvost.

"Elég ijesztő valóban, főleg úgy, hogy február elsején premierem lesz. Elképesztő fájdalmakkal küzdök. És nem is tudok nagyon mit csinálni: beveszem a fájdalomcsillapítóimat, teszek fel az oldalamra egy tapaszt, és bízok a jóistenben, hogy úgy helyezkedik el éppen az a két lötyögő csontocska, hogy ne böködjön valamit"

- folytatta Székhelyi, aki a Veres 1 Színház legújabb darabjának, a Szép jó estét, Mr. Green! című mű főszerepét alakítja.

Eközben a címlapon

A színész persze tudja, hogy gyógyulása akár 6 hétig is eltarthat, de esze ágában sincs lemondani a bemutatót, és egy próbát sem hagy ki.