FÜLES

Szé­gyelli Bangó Mar­git, hogy ennyire meg­hí­zott!

Ki­fo­gott az éj­sza­kai lak­má­ro­zás a mű­vész­nőn, aki sosem volt elé­ge­dett a sú­lyá­val. Így, az ün­ne­pek után pedig még nyo­masz­tóbb szá­mára a fel­fe­de­zés: fel­szö­kött rá pár kiló.
  • Szerző: B.M.

Elképesztő lelki erőről tesz tanúbizonyságot Bangó Margit minden egyes alkalommal, amikor képes szemet hunyni fájdalmai felett. Ha színpadra áll, csak arra koncentrál, hogy örömet okozzon a közönségnek, elfeledi problémáit. Magánéletében sincs ez másképp: mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbbet adja családjának. És köztudott, hogy az éneklés mellett a konyhaművészetben is zseni! A fejedelmi lakomáknak viszont van egy árnyoldala is...

(Fotó: DFP)
(Fotó: DFP)

"A súlyommal sosem voltam elégedett, és soha nem is leszek. Fiatalabb koromban nagyon könnyedén ment a fogyás. Akkor egy-két hét alatt le tudtam adni 10-15 kilót, ám ez mostanában már nem megy" - kezdte a -nak a Kossuth-díjas művésznő, aki nem csügged a hízás miatt, már van egy jól bevált praktikája a színpadon is, amivel leplezni tudja zavaró kilóit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A legtöbb fellépőruhám fekete, mert abban érzem úgy magam, mint egy vékony, szexi, magas nő

- folytatta mosolyogva az elismert énekesnő, aki persze azt is tudja, mitől kúszott fel az a fránya túlsúly.

"Az unokámmal, Tinával és vőmmel, Emílióval imádunk közösen főzni. Gyakran az éjszaka közepén ragadunk fakanalat, emiatt rendesen gyarapodik a súlyunk" - mesélte Margit, aki hozzátette: természetesen karácsonykor sem fogták vissza magukat a nagy lakmározásban, és ez is meglátszik rajta.