OLDALVONAL

Ti­zen­öt­ezer fo­rin­tért néz­he­tik a le­égett ked­ven­ce­ket a szur­ko­lók

A cím­védő Sze­ged ha­tal­mas ve­re­ségbe (35-24) sza­ladt bele a Veszp­rém ellen a férfi ké­zi­labda NB I dön­tő­jé­nek első mér­kő­zé­sén. A sze­gedi vissza­vá­gón így szinte esély­te­len az együt­tes. A szur­ko­lók vi­szont már meg­vá­sá­rol­tak a csil­la­gá­szati áron adott je­gyek nagy ré­szét.
  • Szerző: ST

Kevés sportesemény van Magyarországon, amelyre 15 ezer forint a belépő. A Szeged-Veszprém bajnoki döntő visszavágójára azonban ezen az áron kezdték el árulni a jegyeket a csütörtöki döntő előtti napon. A 3200 ülőhellyel rendelkező arénában általában hamar elkapkodják a tiketteket a Bajnokok Ligája és a Veszprém elleni meccsekre, most is jól fogytak a jegyek.

A kék mezes Szegednek esélye sem volt a második félidőben
A kék mezes Szegednek esélye sem volt a második félidőben
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Brutális jegyárak az állóhelyeken is

Ezúttal azonban az járt jól, aki megvárta a finálé első felvonását, hiszen a 11 gólos vereség után már kétszer is meggondolják a drukkerek, hogy kiadjanak-e 15 ezer forintot egy lényegében tét nélküli visszavágóért. Ráadásul a klub az állóhelyekre is 9 ezer forintért értékesített belépőket. Ellenben aki már megvásárolta, az biztosan kimegy a meccsre, hiszen 15 ezer forintot senki nem dobna ki a kukába. A szurkolók a vereség után a jegyárak miatt támadták a klubot Facebookon.

Ilyen teljesítmény után ingyen kellene adnotok a jegyet, nem pedig 15 ezerért

– írja az egyik drukker.

A Szeged szurkolói csalódottak a döntő első mérkőzése után
A Szeged szurkolói csalódottak a döntő első mérkőzése után
Fotó: MTI

Mások egyenesen azt javasolják, hogy a játékosok és a klub vezetői fizessék vissza azoknak a jegy árát, akik már megvásárolták. Az egyik csalódott szurkoló pedig lehúzna egy nullát az árból, bár a kommentek alapján valakinek már ingyen sem kellene a biléta.

A Szeged az idei szezonban egyébként már háromszor is legyőzte a Veszprémet, így azért arra van esély, hogy nyertes meccset lássanak a kilátogató drukkerek. A tizenegy gólos hátrányt azonban szinte lehetetlennek tűnik ledolgozni.