ÉLETMÓDI

Szédítően mély behatolást nyújt ez a póz: orgazmus-extázis az eredménye!

Ez a póz földön túli élményt nyújt! Sosem volt még ilyen intenzív az együttlét...
címkék:
  • Szerző: THE_D

Mámorító élményben lesz részetek partnereddel, ha kipróbáljátok ezeket a pózokat. A felejthetetlen együttlét mindkettőtöket tökéletesen kielégít majd!

1. Falnak támaszkodva

A férfi hanyatt fekszik, csípőjét megemeli, lábát kinyújtva a falnak dönti. A nő háttal ül rá a férfira, széles terpeszben tartja lábait, tenyerével pedig a falnak támaszkodik. A férfi számára a ringó csípő látványa felér egy extra orgazmussal. De az igazi csodát az okozza, hogy ebben a pózban a férfi olyan mélyen tölti be a nőt, mint még soha.

Mutatjuk a következő pózt is! LAPOZZ!


2. Átkulcsolt lábakkal találkozva

Ebben a pózban a csípők, az alsótestek találkoznak, miközben a partnerek feje a másik lábfeje irányában marad. A nő felhúzott térdekkel kulcsolja át a férfi zárt, enyhén hajlított lábát. Minden mélységében megnyílik szeméremteste a behatolásra, a szoros összesimulás izgatja a csiklót és extra élményt okoz, a férfi pedig úgy tudja markolni a nő popsiját, hogy a látvánnyal és érzéssel nehéz lesz betelnie.

Nézd meg a következő pózt is! LAPOZZ!


3. Széttárt lábak a magasban

A nő hanyatt fekszik. Lábát nyújtva megemeli és szélesen széttárja. A férfi térdelve teszi magáévá partnerét, a nő bokáját fogva tud mozgásához újabb és újabb lendületet kapni. A pénisz minden mélységét kitölti a vaginának, a szemkontaktus szexi és meghitt intimitást ad, a nő pedig önmaga simogatásával fokozhatja az élvezetet, mely a férfit is még jobban beindítja majd.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?