FÜLES

Ezért kép­te­len ki­menni Szé­csi Pál sír­já­hoz leg­jobb ba­rátja, Koós János!

43 évvel ez­előtt, 30 éve­sen hunyt el az éne­kes­le­genda! Koós János a mai napig nem tudta fel­dol­gozni ba­rátja ön­gyil­kos­sá­gát.
  • Szerző: P.É.

Április 30-án volt a tragikus évforduló! Ekkor kísérelt meg kilencedszerre öngyilkosságot Szécsi Pál, sajnos sikerült is neki.

Halála pillanatától mítoszok és legendák fonódtak személye köré, melyek napjainkig élnek, s még mindig újabb és újabb összeesküvés-elméletek születnek. A legvalószínűbb, hogy szerelme, Domján Edit halála miatt vetett véget életének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

Legjobb barátjának, Koós Jánosnak a mai napig könnybe lábad a szeme, ha az elhunyt művészről beszél.

"Pali akkoriban modell volt, én pedig gyakran részt vettem a divatbemutatók műsorában. A szünetekben együtt borozgattunk, rengeteget beszélgettünk, szoros barátság alakult ki köztünk. Később, amikor befutott énekes lett, sokszor jártunk együtt koncertezni" - mesélt megismerkedésükről a 79 éves énekes, aki képtelen megemészteni a 43 évvel ezelőtti tragédiát. "A temetés óta nem voltam a sírjánál. Én magamban gyászolok, Pali bennem él, akárcsak Bajor Imre. Nem tartom fontosnak, hogy ellátogassak a temetőbe" - árulta el a -nak Koós.