NÍNÓ

Videó a TEK ak­ci­ó­já­ról, így ro­han­ták le a Nóg­rád me­gyei te­le­pü­lést

A ha­tó­ság szer­dán fo­gott el egy szan­dai férfit, aki il­le­gá­lis fegy­ver­rak­tá­rat üze­mel­te­tett az ott­ho­ná­ban.
  • Szerző: Ripost

A Nógrád megyei és a balassagyarmati nyomozók megtudták, hogy egy férfi szandai lakásán és az ingatlan melléképületeiben engedély nélkül tart lőfegyvert és lőszereket.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége szerdán a férfit lakóhelyén elfogta, az ingatlanban tartott kutatás során a balassagyarmati nyomozók több, különböző kaliberű lőszert és lőfegyvereket találtak meg és foglaltak le. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a gyanúsított a lőszerek tartásához szükséges hatósági engedéllyel sem rendelkezik.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Police.hu

Az 54 éves szandai férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai a rendőrkapitányság épületébe előállították, majd a nyomozók lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrök az 54 éves szandai lakos letartóztatását kérik. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja a nyomozást - írja a police.hu.

Fotó: Police.hu