FOCI-VB

Szam­bázó szép­sé­gek, a bra­zil lá­nyok már most nye­rők a vb-n

Amíg a vá­lo­ga­tott egy­előre csa­ló­dást oko­zott, addig a bra­zil höl­gyek azon­nal tet­szést arat­tak az orosz­or­szági lab­da­rúgó-vi­lág­baj­nok­sá­gon.
  • Szerző: mv

Minden egyes foci vb-n dupla élményt nyújtanak a brazilok. Egyrészt a válogatott látványos játékkal szórakoztatja a közönséget, a lelátón pedig a dél-amerikai nők szolgáltatják a műsort. Nincs ez másképp Oroszországban sem, ahol Rosztovban mutatkoztak be a brazilok.

Fotó: AFP

A pályán kisebb csalódást okoztak, hiszen csak 1-1-re zártak Svájccal, ám a közönségükre ezúttal sem lehetett panasz. A lelátón és a rosztovi szurkolói zónában is a brazil hölgyekről szólt minden, akik fesztiváli hangulatot kreáltak. Egyikük, Catia Santiago azt is elárulta, hogy jobban kedveli az európai férfiakat:

"Jobban tisztelik a nőket, mint a brazilok. Nálunk otthon a férfiak megragadnak, és azonnal megcsókolnak. Az európaiak között több az úriember."

Galéria! A további képekért kattints a fotóra! (Fotók: AFP, Instagram)
Galéria! A további képekért kattints a fotóra! (Fotók: AFP, Instagram)
Fotó: Instagram

A brazilok legközelebb Szentpéterváron lépnek fel, Costa Ricával játszanak pénteken. Az ötszörös világbajnok alakulatot oda is követni fogja a lelkes és hűséges szurkolói karaván. A focistáknak javítaniuk kell, hiszen jelenleg nem állnak továbbjutó helyen az E csoportban. Neymart és társait számos kritika érte. Eddig kizárólag a híveikre nem lehet panasz…