A NAP VIDEÓJA

Rend­za­va­rás, Sza­lai Ádám nem bírt a vé­ré­vel az ibi­zai ét­te­rem­ben

Nem csak a pá­lyán vál­lal fő­sze­re­pet. Vá­lo­ga­tott csa­tá­runk a bulik mo­tor­ja­ként mik­ro­font ragad, éne­kel, ve­zényli a töb­biek kó­ru­sát.
  • Szerző: vav

Szalai Ádám megint bulibáróvá vedlett át, ezúttal Ibizán. A magyar válogatott csatára csapattársaival együtt a spanyol szigeten ünnepli meg, hogy a Hoffenheim indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Szalai (hátul) a hangulatfelelős Ibizán (Fotó: Instagram)
Szalai (hátul) a hangulatfelelős Ibizán (Fotó: Instagram)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A német labdarúgó Bundesliga negyedik helyezettjénél láthatóan Szalai a hangulatfelelős.

#whataseason

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés,

Nemrég, egy győzelem után magához ragadta a mikrofont, és ő vezényelte az ünneplő szurkolótábort:

Ha nem a csapat, akkor a szurkolótábor előénekese (Fotó: Facebook)
Ha nem a csapat, akkor a szurkolótábor előénekese (Fotó: Facebook)

Ezúttal, a szórakozóhelyeiről, a féktelen bulikról is híres Ibizán nem a drukkerek, hanem a csapattársai kórusát dirigálta. Egy étterem teraszán zengett-zúgott a focisták torkából az "Europapokal, Europapokal" (azaz: európai kupa). Az alábbi videón látható: nem biztos, hogy ez a hangoskodás minden vendégnek tetszett. Amikor valaki rájuk szólhatott, vagy csak rosszallóan nézett rájuk, akkor kicsit visszavettek a hangerőből - hogy aztán újra rákapcsoljanak.

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés,

Nem idegen Szalaitól ez a fajta főszerep. A norvégok elleni Eb-pótselejtezős siker után egy körúti kocsma pultjába beugorva fizetett vagy 200 pálinkát a magyar drukkereknek. Most télen fotókkal és videókkal gazdagon illusztrált brazíliai üdülésre vitte a "Szalai team" tagjait.