TÜZELŐÁLLÁS

Né­met­or­szág­ból ér­ke­zett el­ké­pesztő hír Sza­lai Ádám­ról

A Bild in­for­má­ci­ója sze­rint a Ga­la­ta­sa­ray 3 mil­lió eu­ró­ért vi­heti a ma­gyar vá­lo­ga­tott tá­ma­dót. A Hoffen­heim is haj­lik az üz­letre.
  • Szerző: HBK

Német sajtóhírek szerint a török élvonalbeli Galatasaray labdarúgócsapata már a télen átigazolhatja Szalai Ádámot a Bundesligában szereplő TSG Hoffenheimtől.

Szalai Ádám (jobbra) török sztárcsapatnál köthet ki
Szalai Ádám (jobbra) török sztárcsapatnál köthet ki
Fotó: Instagram

A török bajnokságban ötödik helyen álló Galatasaray már 2016-ban is érdeklődött Szalai Ádám iránt, az akkor tett 3 millió eurós ajánlatot azonban visszautasította a Hoffenheim. Most azonban más a helyzet: a Bild információi szerint ugyanezt az ajánlatot most elfogadhatja a német klub Szalaiért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ok egyszerű: a magyar futballista szerződése a nyáron lejár, utána szabadon tárgyalhatna bármelyik csapattal. Vagyis már csak a téli átigazolási időszakban kaphatna érte pénzt a Hoffenheim.

A 31 éves Szalai 2014-ben igazolt a Hoffenheimhez, melynek színeiben 97 tétmérkőzésen 22 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. A Bundesligában játszott még a Mainz, a Schalke és a Hannover színeiben is, 204 mérkőzésen 49 találata van a német élvonalban.