SZTÁRDZSÚSZ

Szakított Pumped Gabo, csajozó tanfolyamot indítana

A fura táncú celeb ismét a szinglik táborát erősíti, így újból belevetheti magát a csajozásba. Tudását másoknak is szívesen továbbadná.
  • Szerző: MMB.

Pumped Gabo pár napja még barátnője melleit markolászta, ma pedig szakításuk okairól mesélt. A %%-nak elárulta, miért lett újból szingli, és az új helyzetből adódóan csajozási technikáit elemezte.

Van úgy, hogy erősek az érzelmek, de nem szabad a szívünkre hallgatnunk. Nálunk is ez történt, hiszen mások voltak a terveink. Fél évig voltunk együtt, nekem ez volt a leghosszabb kapcsolatom. De tudtam, hogy véget kell vetnem ennek. Biztosan nem próbáljuk meg újra. A felmelegített káposzta ugyan finom, de egy párkapcsolatnak tuti nem tesz jót.

"Fáj nekem is, szóval most egy hétig nem fogok csajozni" – nyilatkozta Gabo, aki kapcsolata gyors gyászolása után beleveti magát a csajozásba. Úgy ítéli, jóképűségének és magabiztos stílusának senki nem tud ellenállni.

Amióta ilyen jól nézek ki, felépítettem magamban egy hatalmas egót. Egy nőnek mindig azt kell éreznie, hogy a pasi van nyeregben. Sokan szerintem elrontják ott, hogy mellébeszélnek. Gyere át vacsorázni, ilyen dumákkal bénáznak. Én viszont azonnal azt mondom, hogy gyere át szexelni. Szerintem ez jön be a csajoknak. Nagyon sok haverom van, akik nem tudják ezeket. Gondoltam már rá, hogy indítok egy csajozó tanfolyamot.

"Átadom szívesen a tudásomat" – jelentette ki a magamutogató celeb, aki kicsit sem vágyik komoly kapcsolatra.

Azt szeretem a legjobban, amikor már az első randi nálam van. Akkor biztos, hogy szex lesz a vége. És ha olyan a személyisége, akkor felőlem többször is lefeküdhetünk.

"Egy dolgot azonban próbáltam betartani a 2016-os év kezdetétől. Megfogadtam, hogy nem én leszek a legjobb pasi Budapesten. Sajnos ezt a fogadalmat már év elején elbuktam, már most az vagyok" – poénkodott a kicsit sem visszafogott Gabo.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?