LELKIZŐ

Ko­mo­lyan pró­bára tette magát Szabó Zsófi, elő­tör­tek be­lőle az ér­zel­mek

A mű­sor­ve­zető új ki­hí­vás elé ál­lí­totta magát: szink­ron­sze­re­pet vál­lalt. A fel­adat kü­lö­nö­sen ked­ves volt szá­mára, hi­szen édes­ap­jára em­lé­kez­tette.
  • Szerző: Ripost

Szabó Zsófi a Hupikék Törpikék című mozifilm második részében, Az elveszett faluban kölcsönzi a hangját Törpillának. A stúdióban rátörtek kislánykori emlékei, amikor édesapját, Szabó Gyulát kísérte egy-egy munkája alkalmával.

"Olyan nosztalgiám volt, amikor beléptem, beugrott az, mikor kislányként ültem, és néztem, ahogy apukám szinkronizál" – mondta a Vasárnapi Blikknek Zsófi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

"Nagyon otthonosan mozgok benne, de nyilván van még mit tanulnom, hiszen az, hogy én adjam a hangom más karaktereknek, még nem nagyon fordult elő. Úgy érzem, most apukám is büszke rám" – mesélte a lapnak. Nagyon örült a feladatnak, hiszen most úgy érzi, valami maradandót sikerült alkotnia:

"Az egész egy varázslatos dolog, a legdurvább az, hogy így hagyok magam után valamit. Ha nagyjából 5-10 év múlva megnézi a gyerekem, akkor azt hallja, hogy az anyukája kölcsönözte a hangját Törpillának, az jó érzés. Szerencsére a férjem, Zsolt is büszke rám, és támogat, most is írta, hogy ügyes vagyok" – árulta el Zsófi, aki a munkát egy komoly casting után kapta meg.