FÜLES

Meg­vi­selte Szűcs Ju­dit­hot a re­pü­lőútja: Az ülés­hez kö­töz­ték a fejem!

A nép­szerű éne­kesnő nyo­masztó ka­land­já­ról me­sélt. Pár nap­pal ez­előtt fur­csa él­mény­ben volt része a fe­dél­ze­ten.
  • Szerző: P.E.

Szűcs Judith a napokban ért haza thaiföldi nyaralásáról, ahol egyaránt érték pozitív és negatív élmények. A hazafelé út például nem volt zökkenőmentes, de Judith lánya megtalálta a tökéletes megoldást a problémára.

Fotó: Korponai Tamás

"Nem tagadom, a repülőút kissé megviselt. Hazafelé nagyon szerettem volna aludni, de a fejem mindig lebillent, és azonnal felébredtem. A lányomnak, Timinek támadt egy szuper ötlete! Fogta a sálját, és odakötötte a fejemet az ülés támlájához. Erről sajnos nem készült fotó, pedig nagyon viccesen nézhettem ki. Szerencsére sikerült pár órát pihennem" – mondta a -nak a diszkókirálynő, aki pár nappal ezelőtt ért haza, és már fel is vette a hazai ritmust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Testileg és lelkileg is hihetetlen változást hozott számomra ez a csodálatos nyaralás. Szépen lebarnultam, mindennap masszíroztattam, kisimultan, energikusan és kiegyensúlyozottan tértem haza, tele élményekkel. Megkezdődnek a koncertek, a tévéfelvételek, visszatértem a rendes kerékvágásba. Bevallom, legjobban a Duna és az autóm hiányzott. A vezetés szerelmese vagyok, szinte elvonási tüneteim voltak, hogy két hétig nem ülhettem volán mögé. A dunai panoráma pedig semmihez sem fogható" – tette hozzá mosolyogva Judith.