HŰHA

Ez igen, máris van va­lami közös Harry fi­á­ban és George Clo­o­ney-ban

A her­cegi pár első gyer­me­ké­ről egy­előre nem lehet sokat tudni, de az már biz­tos, hogy va­la­mit egész éle­té­ben meg fog osz­tani a szí­nés­szel.
  • Szerző: Ripost

Sussex hercegének és hercegnéjének gyermeke hétfő reggel, május 6-án jött világra, így több hírességgel is osztozkodnia kell majd a születésnapján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry herceg és Meghan Markle újszülött fia például a szülei egyik legjobb barátjával, George Clooney-val is együtt fogja ünnepelni a szülinapját. Idén a hollywoodi színész 58. életévét töltötte be. Clooney egyébként olyan jóban van Harryékkel, hogy feleségével, Amal Clooney-val a tavalyi esküvőn is részt vettek, sőt a két pár közös nyaralásra is együtt utazott elt.

Május 6-án egyébként más hírességek is születtek. Köztük van például a korábbi brit miniszterelnök, Tony Blair, a rockénekes Bob Seger, az író Jeffery Deaver, a korábbi focista  és menedzser Greame Souness, a színésznő Leslie Hope, a Foo Fighters gitárosa, Chris Shiflett és az amerikai színésznő, Gabourey Sidibe is.

A brit királyi családban egyébként május 6-án eddig nem ünnepeltek semmit, de például a kis Lajos herceg születésnapja április 23-án van, II. Erzsébet születésnapja pedig április 21-én, míg Charlotte hercegnő május 2-án ünnepel.

Harry herceg kisfia a 7. a trónöröklési sorban és úgy tudni, hogy pár nappal később született, mint ahogy várták. Az újdonsült apuka szerdán utazott volna Amszterdamba, ám ezt lemondták a szülés miatt ~ írja a Mirror.