ÉLETMÓDI

Süsd szó­da­bi­kar­bó­ná­val a rán­tott csir­két - éle­ted leg­jobb étele lesz!

Esz­mé­let­len finom lesz az ebéd, ha ezt ki­pró­bá­lod.

Van istenibb étel, mint a forró és igazán roppanós rántott csirke? Hm, ha van is, elég kevés. A tuti rántott csirke viszont attól válik igazán ütőssé, ha a húsa omlós ugyan, a panírból készült kéreg viszont valóban ropogós és zamatos.

1. Így készül a tökéletes panír

A megszokott technika helyett vesd be a következőt: a zsemlemorzsába keverj fél teáskanál szódabikarbónát, alaposan oszlasd el benne, sőt az extra hatás kedvéért egy kevés fokhagymasót is adj hozzá, majd ebben forgasd meg végül a húsokat az utolsó fázisban. A szódabikarbóna hatására egészen zseniális kéreg sül majd a husikra, amikor kisütöd őket bő olajban!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Itt még nincs vége! Mutatjuk, milyen trükkhöz érdemes még bevetned a szódabikarbónát a főzéskor! LAPOZZ!