SHOWBIZ

Súlyos sérülés miatt került veszélybe Polyák Lilla produkciója!

Az énekesnőt térdszalagszakadás miatt combig begipszelték, a rehabilitáció akár hosszú hónapokig is eltarthat.
  • Szerző: Ripost

Bár ez idáig úgy tűnt, hogy Polyák Lilla is szerepet kap az ősszel induló Sztárban Sztárban, most minden bizonytalanná vált. Az énekesnő egyike volt azoknak a versenyzőknek, akiknek arcát nem titkolta a csatorna, egy súlyos térdszalagszakadás viszont keresztülhúzott mindent.

Lilla a Red Carpetnek elmondta, egy motoros túrán volt szerelmével Németországban, és bár nem a motoron érte a baleset, a sérülése olyan súlyosnak bizonyult, hogy műteni kellett. Most otthon lábadozik, de a műtét és a rehabilitáció miatt nem valószínű, hogy szerepelhet majd a TV2 szuperprodukciójában.

"A Sztárban Sztárral most minden teljesen bizonytalan, még nem tudjuk, mi lesz. Természetesen nagyon aggódom miatta, és nagyon szeretném, hogy összejöjjön.

Az augusztus most ebben a rögzítőben telik, végig mankóval járok. Viszont szeptemberben már rögzítő nélkül mehetek, az első két hét fogja eldönteni, hogy milyen gyorsan javul az állapotom, de nagyon reménykedem.

Volt már a Sztárban Sztárral kapcsolatosan egy fotózás, amin részt tudtam venni, és azért vagyok nagyon bizakodó, mert a műsor készítői is azt szeretnék, hogy szerepeljek. Ez pedig még jobban meglódította bennem, hogy szeretnék ott lenni. Nehéz lenne elengedni" - árulta el reménykedve.

A TV2 ettől függetlenül számol azzal, hogy Lilla nem fog felgyógyulni, ezért vészmegoldást is ki kellett találniuk arra az esetre, ha mégsem jönne létre a szereplés.

És ezeket olvastad már?