LELKIZŐ

Súlyos döntést hozott Vajna Tímea, teljesíti férje kérését

Kiderült, hogy Los Angelesben, a családja mellett is nyugodhatnak Andy Vajna hamvai.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, mégis igazak lehettek azok az információk, amelyek a Blikk birtokába jutottak: Los Angelesben, a családja mellett is nyugodhatnak Andy Vajna hamvai. A Hot! szerint a világhírű magyar producer földi maradványainak egy részét hamarosan özvegye, Tímea viszi az Egyesült Államokba, hogy elhelyezze a Westwood Village temetőben.

Timi jól tudta, hogy Andy a családja mellett szeretne nyugodni, ha eljön az ideje, de azt is belátta, hogy kormánybiztosként a magyarok hírnevét világszerte öregbítő filmes hírességként itthon kell eltemetni.

"Szívvel és ésszel hozta meg a legjobb döntést" – mondta a lapnak egy, a családhoz közel álló ismerős. "Nagyon megviselte a férje elvesztése, a gyász, a temetések intézése, így arról még nem döntött, hogy magángéppel vagy menetrend szerinti járattal utazik-e arra a nagyszabású szertartásra, ahol valóságos sztárparádé várható, hiszen Vajnát elismerték és szerették a hollywoodi filmipar sztárjai. Nemcsak Arnold Schwarzenegger, aki Budapestre utazott és beszédet mondott a temetésén, de Antonio Banderas és Sylvester Stallone is személyes jóbarátja volt."

Az informátor úgy tudja, a jövőben Tímea továbbra is sok időt tölt majd az Egyesült Államokban a megszerzendő állampolgárság miatt, ráadásul fővárosi közös otthonuk csupán bérlemény, így előbb-utóbb elköltözhet. Egyrészt nagyon magasak a villa költségei, másrészt a ház minden szeglete elhunyt férjére emlékezteti.