SZTÁRDZSÚSZ

Sú­lyos be­teg­ség­gel küzd Weisz Fanni

Pajzs­mi­rigy­prob­lé­mát di­ag­nosz­ti­zál­tak Weisz Fan­ni­nál. A mo­dell-mű­sor­ve­zető ko­moly be­teg­sé­gére párja, Péter egyik ru­tin­vizs­gá­la­tán de­rült fény. Fan­ni­nál sze­ren­csére ide­jé­ben di­ag­nosz­ti­zál­ták a be­teg­sé­get, ami kulcs­fon­tos­ságú lehet a ké­sőbbi gyer­mek­vál­la­lás miatt.

A napokban járta be az internetet egy kép, amelyet nézve többeknek úgy tűnt, hogy Weisz Fanni rettenetesen le van fogyva. A testsúlycsökkenés oka pedig egy hormonális betegség eredménye - írta meg a Lokál.

"Pajzsmirigyproblémám van. Igazság szerint az utóbbi években sokszor fordult elő, hogy fáradékonynak éreztem magamat, és mostanra kiderült, hogy emiatt volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Gyengének érezte magát ezért ment el a vizsgálatra.
Gyengének érezte magát ezért ment el a vizsgálatra.
Fotó: Sulyok László
Már minden rendben, kezelés alatt állok, és szépen karbantartom magam. Viszont nagyon szeretném, hogy akik most olvasnak rólam és a betegségemről, elmennének vérvételre, és megnézetnék a TSH-szintjüket.

Sokan nem is tudják, milyen fontos az egészséges pajzsmirigy működése, és hogy a kisebb tüneteik mögött akár betegség is állhat, ami azonban könnyen kezelhető”

– hívta fel a figyelmet a szűrés fontosságára Fanni, aki azonban a súlycsökkenésről is őszintén vallott.

"Biztos nehéz elhinni, de a súlyom évek óta változatlan, arról nem is beszélve, hogy összevissza eszem, lehetetlen időpontokban. Körömpörköltet este 11-kor, utána lefojtom egy kis pudinggal, viszont rendszeresen mozgok, mert jólesik”.

Fanni saját bevallása szerint tart a betegségektől, ezért sokat olvas a neten, és ha kell, többször ellátogat az orvosához konzultálni.

Eközben a címlapon