HŰHA

Súlyos balesetet szenvedett a TV2 sztárja, a műtőbe rohantak vele

Az utcán érte baleset, a helyzeten pedig csak tovább ront, hogy férje nem lehet mellette.
  • Szerző: Ripost

Súlyos baleset érte az utcán Marsi Anikót. A Tények híradósának eltörött a combcsontja, azonnal műteni kellett, jelenleg a siófoki kórházban ápolják – tudta meg a Blikk. Mivel férje, Palik László még Dominikán forgatja az Exatlon Hungary-t, a fiaikra a nagyszülők vigyáznak.

A tévés elmondása szerint az iskolába menet egy másik anyukával beszélgetett elmélyülten, és elbotlott egy járdaelemben, az esés következtében pedig a térde felett kettétört a combcsontja. A siófoki kórházban műtötték meg.

Marsi Anikó a bokájától a combjáig begipszelve fekszik, egy hét múlva szedik ki a varratokat, majd hat héten át csak mankóval közlekedhet. Rehabilitációja még hónapokig tart. „Ha minden a tervek szerint zajlik, szeretnék hétfőn munkába állni, hiszen nem beteg vagyok, csak egy sérülésem van” – jelentette ki a 44 éves műsorvezető.

"Ez a néhány nap, az igazat megvallva, nem esett jól. Nyolcezer kilométerre a feleségemtől, tudva, hogy súlyosan megsérült, és tudva azt is, hogy nem foghatom magam és szállhatok fel egy repülőre, hogy azonnal mellette legyek, mert nem veszélyeztethetem több száz ember munkáját, ezáltal a megélhetését itt a helyszínen" – mondta a történtekről a Blikknek Palik.