HŰHA

Sú­lyos bal­ese­tet szen­ve­dett a TV2 sztárja, a mű­tőbe ro­han­tak vele

Az utcán érte bal­eset, a hely­ze­ten pedig csak to­vább ront, hogy férje nem lehet mel­lette.
  • Szerző: Ripost

Súlyos baleset érte az utcán Marsi Anikót.A Tények híradósának eltörött a combcsontja, azonnal műteni kellett, jelenleg a siófoki kórházban ápolják – tudta meg a Blikk. Mivel férje, Palik László még Dominikán forgatja az Exatlon Hungary-t, a fiaikra a nagyszülők vigyáznak.

A tévés elmondása szerint az iskolába menet egy másik anyukával beszélgetett elmélyülten, és elbotlott egy járdaelemben, az esés következtében pedig a térde felett kettétört a combcsontja. A siófoki kórházban műtötték meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Marsi Anikó a bokájától a combjáig begipszelve fekszik, egy hét múlva szedik ki a varratokat, majd hat héten át csak mankóval közlekedhet. Rehabilitációja még hónapokig tart. „Ha minden a tervek szerint zajlik, szeretnék hétfőn munkába állni, hiszen nem beteg vagyok, csak egy sérülésem van” – jelentette ki a 44 éves műsorvezető.

"Ez a néhány nap, az igazat megvallva, nem esett jól. Nyolcezer kilométerre a feleségemtől, tudva, hogy súlyosan megsérült, és tudva azt is, hogy nem foghatom magam és szállhatok fel egy repülőre, hogy azonnal mellette legyek, mert nem veszélyeztethetem több száz ember munkáját, ezáltal a megélhetését itt a helyszínen" – mondta a történtekről a Blikknek Palik.