MELÓ

St­resszol­dás. Pénzbe kerül, de bün­tet­le­nül ver­he­ted a fő­nö­kö­dét...

Vi­lág­szerte ter­jed a dü­hön­gő­szoba ne­ve­zetű üzlet. Egy kis pén­zért cse­rébe össze­gyűj­tik neked azo­kat a tár­gya­kat, ame­lyek ide­ge­sí­te­nek, és te ked­ved sze­rint szét­ver­he­ted azo­kat. Akár a főnök fény­ké­pét, ka­ros­szé­két, író­asz­ta­lát is.
címkék:
  • Szerző: T.D.

A dühöngőszobák célja, hogy különböző idegesítő helyzeteket felidéző termeket rendeznek be, amiket a vendég a választott eszközökkel szétverhet.

EZT OLVASTAD MÁR?
Ezzel feloldható a munkahely, a főnök, az asszony vagy a férj által kiváltott feszültség.
Zúzás után, vagy inkább előtt (Fotó: carbonated.tv)
Zúzás után, vagy inkább előtt (Fotó: carbonated.tv)

Az üzleti elképzelés alapja, hogy a vendég leírja, és elküldi fotón azokat a tárgyakat, amelyek idegesítik, ezeket a cég összegyűjti, a vendég szétveri őket, és pénzt fizet a stresszoldásért. Ilyen tárgyak lehetnek a főnök dolgozószobájának eszközei, vagy akár az otthoni konyha teljes arculata. 

A vendég az általa választott szerszámokkal (balta, láncfűrész, baseball- ütő) szétverheti az idegesítő hely pontos mását is. Ilyen esetben rengeteg feszültség távozik. Természetesen a dühöngő fél védelme is biztosítva van, kötelező a védőruha viselete.

Akár a háziasszony is jobban kezelheti így a mosatlan okozta frusztrációt.

A rombolás után egy jól megérdemelt sört is elfogyaszthat a kliens a romok mellett. A rombolásra ilyenformán épülő üzlet világszerte terjed, már Budapesten is fellelhető.

címkék: