TÜZELŐÁLLÁS

Storck vic­cel? Sze­rinte most erre lenne szük­ség

Re­a­gált az an­dor­rai ve­re­ségre a ma­gyar vá­lo­ga­tott szö­vet­ségi ka­pi­tá­nya. Ér­de­kes do­logra hívta fel a fi­gyel­met.
  • Szerző: mv

Két nappal az andorraiak elleni szégyenteljes vereséget követően a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck elismerte, hogy hiányzott belőlünk a küzdőszellem, de másra is felhívta a figyelmet - írja az nso.hu:

Dzsudzsák és Storck elnézést kért a szurkolóktól (Fotó: MTI Fotó)
Dzsudzsák és Storck elnézést kért a szurkolóktól (Fotó: MTI Fotó)
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ne csak akkor tartsunk össze, amikor jönnek az eredmények és jól alakulnak a dolgaink, hanem ilyenkor is, amikor baj van.

Magyarán a kapitány nehezményezi a kritikákat, túlzónak tartja a felzúdulást, és inkább közös összefogást kér. Pedig egy ilyen szégyen után nehéz felsorakozni mögötte, már Andorrában is megpróbált beszélni a szurkolókkal:

"Azért akartam odamenni, hogy elnézést kérjek a szurkolóinktól, értettem a csalódottságukat, és néhány szót akartam váltani velük. Elmondani, hogy a mi hibánk ez a vereség, vállalom a felelősséget, mert ez az én csapatom. Sajnos túl agresszív volt a légkör, de tudom, a drukkerek mekkora összeget költöttek az utazásra, arra, hogy itt legyenek mellettünk, ezért aztán teljes mértékben érthető az elkeseredettségük."

Storck zárásként hozzátette, muszáj tanulnunk abból, ami Andorrában történt velünk. Kérdés, vele vagy nélküle?