KIAJOBB

Ez már há­ború? Storck és Dzs­u­dzsák össze­csap

Tel­jes a káosz a ma­gyar fo­ci­vá­lo­ga­tott­nál. Bernd Storck szö­vet­ségi ka­pi­tány ellen már a szur­ko­lók tün­tet­nek. Több jel utal a német mes­ter és Dzs­u­dzsák Ba­lázs vi­tá­jára.
  • Szerző: Ripost

Feröer-szigetek 1-0-s legyőzése sem csillapította le a kedélyeket a fociválogatottnál. A pocsék játék kiverte a drukkerek egy részénél a biztosítékokat, s a „kemény mag” folyamatosan tüntetett. A szokásos rigmusok mellett felcsendült németül az Auf Wiedersehen – azaz viszontlátásra -, ez nem kérdés, Storcknak szólt. Emellett a tömeg Dárdai Pált éltette.

A szurkolók elköszöntek Bernd Storcktól, és segítőjétől, Andreas Möllertől
A szurkolók elköszöntek Bernd Storcktól, és segítőjétől, Andreas Möllertől
Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Természetesen ezek a hangok eljutottak a szakemberhez is, aki kifakadt a meccs után.

Ilyet még sosem éltem át. A saját drukkereink ellenünk szurkolnak, ilyen a világon nincs

– fakadt ki Storck.

Információink szerint nem kizárt, hogy a kapitány viszonya teljesen megromlott a keret tagjaival. Különösen Dzsudzsák Balázzsal, aki közismerten jóban van a szurkolók „kemény magjával”.

Dzsudzsák Balázs a szurkolók pólójában...
Dzsudzsák Balázs a szurkolók pólójában...

Felvetül a kérdés: lehet, hogy a csapatkapitány szervezte meg a tüntetést? Az tény, hogy Dzsudzsák hónapok óta rosszul érzi magát a csapatban. Andorrában magára hagyatottan könnyezett, információnk szerint a Storck által favorizált fiatalokkal nem volt kibékülve. A svájci meccset eltiltás miatt kihagyta, ezután pedig sokat sejtető nyilatkozatot tett a problémákat keresve.

"Most nincs itt az ideje, hogy belemenjek ezekbe a dolgokba, mert több információt adnék ki a meccs előtt, mint kellene"

Eközben a címlapon
A csapatkapitánynak Feröer ellen nem ment a játék
A csapatkapitánynak Feröer ellen nem ment a játék

Kemény szavak. Kérdés, valóban viszály van a két kapitány között? S ha igen, ki lesz a nyertes?