INSIDER

"Stop Soros" tör­vény­cso­ma­got ké­szí­tett a kor­mány

Lé­pett a kor­mány: fi­zet­niük kell a mig­rá­ciót szer­vező Soros-szer­ve­ze­tek­nek, va­la­mint lét­re­hoz­zák az ide­gen­ren­dé­szeti tá­vol­tar­tást is.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Újabb, az illegális bevándorlás elleni törvénytervezetet készített a kormány. A társadalmi vitára kerülő előterjesztés

  • adatszolgáltatásra kötelezné az illegális migráció támogatóit,

    EZT OLVASTAD MÁR?
  • 25 százalékos illetékkel terhelné a külföldről származó támogatásaikat, így a Soros Györgytől érkező pénzeket is,

  • lehetővé tenné, hogy az idegenrendészeti távoltartás intézményével sújtsák a bevándorlást szervező állampolgárokat. Az érintett külföldi állampolgárokat Magyarországtól  tartanák távol, a magyarokat pedig a schengeni határ 8 kilométeres körzetétől tiltanák ki bizonyos esetekben.

Mindezt Pintér Sándorbelügyminiszter közölte a szerdai kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón. Kovács Zoltán kormányszóvivő a "Stop Soros" névvel illette a törvénycsomag-tervezetet. Pintér Sándor indoklásul azt mondta: meg kell alkotni azokat a jogszabályokat, amelyek alapján eleget lehet tenni a nemzeti konzultáció eredményének.

Az idegenrendészeti távoltartás intézményévek kapcsolatban új fejlemény, hogya bevándorláspárti milliárdos Soros Györgynek az Origo információi szerint nincs magyar útlevele, ezért nem tudja igazolni, hogy magyar állampolgár.
Eközben a címlapon
címkék: