OLDALVONAL

Új, ame­ri­kai edző­vel ké­szül a ma­gyar te­nisz­csil­lag

Stol­lár Fannyt sok­min­den­től félti az édes­anyja, de az ud­var­lók­tól nem.
  • Szerző: vav

Évek óta járja a világot Stollár Fanny. Új teniszcsillagunk ráadásul 18 évesen már az Egyesült Államokban, Floridában él, távol a szüleitől. Édesanyja, Yvette a Story magazinnak elárulta: lánya három hete új amerikai edzővel dolgozik. Már csak az a kérdés, miből fizetik a szakembert...

Fanny új edzővel készül, csak fussa rá!
Fanny új edzővel készül, csak fussa rá!
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Egyelőre jól megy a közös munka,

egyedül azt nem tudjuk, hogy miből fogjuk fizetni, mert nagyon komoly összegbe kerül egy ottani edző.

Ilyen szinten általában már többfős csapat segíti a teniszezőket, mi pedig még azt sem tudjuk, hogy annak az egy embernek a pénzét hogyan gazdálkodjuk majd ki"

- panaszkodott Stollár Fanny édesanyja.

Reménységünk minden idők legfiatalabb magyar bajnokaként 13 évesen nyert idehaza; párosban junior bajnok lett Wimbledonban; idén pedig már egyesben világranglista-14. éljátékost vert felnőtt WTA-tornán.

A szülők leginkább SMS-ben és Skype-on tartják a kapcsolatot gyönyörű lányukkal. A szexi képeken is gyakran feszítő magyar tehetséget olykor már a játéka és a szépsége miatt is Anna Kurnyikovához és Marija Sarapovához hasonlítják.

Eközben a címlapon

Nem csoda, hogy Fanny körül csak úgy legyeskednek a férfiak. Mamája azonban nem félti attól, hogy megsebzik a szívét:

"Emiatt aggódom a legkevésbé. Fanny mindig is a helyén tudta kezelni a dolgokat. Nagyon nehezen enged közel magához valakit, pedig jelentkező lenne bőven. A teniszezők élete amúgy sem az ideális párkapcsolatról szól, el sem tudom képzelni, hogy a rengeteg utazgatás mellett hogyan lehetne fenntartani."