HŰHA

Meg­lepő rész­le­tek de­rül­tek ki Stohl And­rás új mun­ká­já­ról

Stohl And­rás csü­tör­tök reg­gel­től újra vissza­szok­hat a haj­nali éb­re­dé­sek­hez, hi­szen a Class FM-en új­ra­in­duló Mor­ning Show mű­sor­ve­ze­tője lett Pa­taki Zita és Jank­lo­vits Péter mel­lett.
  • Szerző: Buster

Stohl András azt ígéri, hogy kőkeményen provokál majd, és minden bulvár- vagy közéleti témához kemény „kézzel” nyúl hozzá.

Buci mától hajnalonta tolja
Buci mától hajnalonta tolja

"A félreértések vagy félremagyarázások elkerülése érdekében leszögezném, hogy az online rádiózás semmilyen formában nem befolyásolja a színházi elfoglaltságaimat. Egyetlen előadást sem érint majd a hajnalozás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Arra készülünk, hogy merőben mást mutassunk, mint a megszokott reggeli formátumok

– mondta Stohl András.

"A tőlem megszokott módon kíméletlen és őszinte leszek. Az én szerepem lesz a rosszfiú, akit Pataki Zita empatikus női énje tart balanszban. Janklovics Péter pedig humoros trollként szól majd bele minden témába”

– ígérte a színész. A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a rádió vezetősége szerint nincs harc a Morning Show névért, amit a rádió egykori sztárja, Sebestyén Balázs is a magáénak érez. A tulajdonos Michael McNutt szerint a jogok őt illetik, így természetes, hogy ezen a néven fut tovább a megújult formátum. Nyilatkozták ezt úgy, hogy közben jelenleg is zajlik egy szerzői jogi vizsgálat a névhasználatról.