FÜLES

Nagy a baj: össze­esett ott­ho­ná­ban, kór­házba ke­rült a vi­lág­hírű fil­mes

A Mar­vel kép­re­gé­nyek le­gen­dás atyja ott­ho­ná­ban lett rosszul, lég­zés- és szív­prob­lé­mák­kal ke­rült kór­házba.
  • Szerző: Ripost

A 95. életévét december 28-án betöltő Stan Lee Los Angeles-i otthonában lett rosszul, ezért szerdán a Cedars-Sinai klinikára szállították és egy darabig bent is tartják. Légzési nehézségekkel és szívproblémákkal küzdött, amikor bekerült a kórházba.

Már jól van.
Már jól van.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Stan jól van és jól érzi magát. A biztonság kedvéért pár napig bent marad, hogy elvégezzenek rajt néhány vizsgálatot" - idézi a Daily Mail Lee szóvivőjét.

A legújabb Marvel képregényfilm, a Fekete Párduc bemutatóján egy héttel ezelőtt egyébként még jó kedvvel pózolt a kamerák előtt a főszereplővel, Chadwick Bosemannel annak ellenére, hogy tavaly kétszer is le kellett mondania nyilvános szerepléseit, mert megbetegedett.

Lee a Marvel legendás alkotója, nevéhez olyan képregényhősök fűződnek, mint Pókember, Hulk, Vasember, az X-Men mutánsai és a Fantasztikus Négyes tagjai. Lee a Marvel képregényein alapuló szuperhősfilmek producereként is ismert és a filmekben is rendszeresen feltűnik.

A közelmúltban őt is utolérte a szexuális zaklatási botrány. Korábbi gondozói azzal vádolták meg, hogy meztelenül mászkált előttük és molesztálta őket az otthonában.