SHOWBIZ

Spí­ler TV Ma­gyar Szörf Baj­nok­ság - jú­ni­us­tól a Spí­ler1-en

Múlt szom­ba­ton el­star­tolt a Spí­ler TV Ma­gyar Szörf Baj­nok­ság Ba­la­to­na­li­gán. Az öt ver­seny­hét­vége alatt a mos­tani sze­zon­ban is szá­mos új­don­ság várja a ször­fö­sö­ket, ame­lyek össze­fog­la­lóit idén a Spí­ler1 kép­er­nyő­jén lát­hat­ják majd a te­le­ví­zió­né­zők. A jú­nius 1-jétől szom­bat dél­előt­tön­ként je­lent­kező fél­órás ma­ga­zin­mű­sor­ban meg­is­mer­ked­het­nek a sportág rej­tel­me­i­vel, és be­te­kin­tést nyer­het­nek a hazai wind­surf életbe is.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

A Szalay Balázs vezette Magyar Szörf Szövetség ezen a nyáron is izgalmas kalandra hívja a vízi sportok szerelmeseit. A Spíler TV Magyar Szörf Bajnokságon tíz osztályban mérik össze tudásukat a legjobb magyar versenyzők, akiknek jövőre lehetőségük lesz arra is, hogy a világ élmezőnyében bizonyítsanak – 2020-ban ugyanis Balatonfüreden rendezik a windsurf világbajnokságot.

Az idei eseménysorozat beszámolóit június 1-jétől 12 héten keresztül követhetik a nézők szombat délelőttönként a Spíler1-en. A magazinműsor, amelyben Szekeres Nóra kalauzolja majd a nézőket: betekintést nyújt a versenyeken túl a kulisszák mögé is, és az is kiderül, hogyan, milyen felszerelésekkel készülnek a szörf hazai legjobbjai. A 2019-es év újdonságaként a szervezők kis-szeles freestyle versenyekkel is készülnek, amelyekkel a prémium sportág a fiatalabb korosztály felé szeretne nyitni. Spíler TV Magyar Szörf Bajnokság – június 1-jétől szombat délelőttönként a Spíler1 műsorán!

címkék: