SHOWBIZ

Őr­jön­ge­nek a ra­jon­gók, a pén­zü­ket kö­ve­te­lik a Spice Girls kon­cert után

Éve­ket vár­tak a ki­lenc­ve­nes évek le­gen­dás lány­csa­pa­tá­nak vissza­té­ré­sére, de ha­tal­ma­sat csa­lód­tak a ra­jon­gók. Immár má­sod­szor.
  • Szerző: Ripost

A nemrégiben visszatért Spice Girls rajongói magukból kikelve őrjöngenek az interneten, mert a hétfő esti, cardiffi fellépés szerintük minősíthetetlenül rossz volt. A rajongók Twitteren a jegyük árának visszatérítését követelik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néhányan ugyan dicsérő szavakat írtak a tagokról, a 43 éves Emma Buntonról, a 46 éves Geri Hornerről, a 43 éves Melanie Brownról és a 45 éves Mel C-ről. Szerintük „elképesztő” és „varázslatos” koncertet adtak, míg az elégedetlenkedők szerint „nedvesek” voltak a körülmények és „szörnyű” volt a hangosítás is. Többen kisétáltak a koncert közepén, mert semmit nem értettek a szövegből és „bénának” érezték az egészet. Sőt, volt olyan is, aki szerint egy „régi flip flop” papucs is jobb hangokat ad ki, mint az énekesnők mikrofonja.

A lánybanda hét év óta először lépett fel pénteken, a visszatérés a dublini Croke Parkban volt, ami szintén vegyes érzelmeket váltott ki a közönségből.

A rajongók akkor is a közösségi médiában adtak hangot nemtetszésüknek. Scary Spice erre reagált is, azt ígérte, hogy a hangzáson a következő koncerteken javítani fognak.

Victoria Beckham nem csatlakozott a Spice Girls turnéjához, ezért a banda négyesben lép fel a 13 állomáson. Az utolsó koncertet Londonban, június 15-én adják - írja a Daily Mail.

Eközben a címlapon