SZTÁRDZSÚSZ

Árul­kodó fotó, óri­ási drog­bot­rányba ke­ve­re­dett a híres banda

De tény­leg, mi az a fehér port rejtő kis zacskó ott az asz­ta­lon?
  • Szerző: Doris

Áll a bál a Spice Girls újraalakulása körül! A 90-es évek ikonikus lánybandájának tagjai néhány napja jelentették be, hogy újra együtt fognak dolgozni, majd fel is kerekedtek, hogy hosszú idő után újra találkozzanak egymással.

Fotó: Instagram

A megbeszélésre az immár kétgyermekes Geri Halliwell lakásán került sor, és bár Victoria Beckham korábban kijelentette, hogy ő biztos nem fog énekelni, a találkát azért nem hagyta ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által megosztott bejegyzés,

A lányok még egy közös fotót is készítettek a nagy nap alkalmából, a rajongóknak pedig igencsak elkerekedett a szemük a kép láttán. És nem azért, mert kedvenceik remekül tartják magukat.

Egy sasszemű Twitter-felhasználó ugyanis egy gyanús kis zacskót vett észre a fotón, ami vagy hintőport rejt - deminek? -, vagy valami egészen mást. Sokak szerint drogot, amit mintha az asztalon lévő mobilra szórtak volna ki!

A Daily Star szerint azonnal beindultak a találgatások, és bár voltak, akik szerint a gyanús por csupán a fény furcsa játéka, mások szerint egyértelmű, hogy a lányok "összekötötték a kellemest a hasznossal".

Vajon mi az igazság?

Eközben a címlapon