A NAP KÉPE

Sosem találod ki, hol edzettek a magyar olimpiai bajnokok

Na­gyot néz­het­tek a tu­ris­ták a hol­land vá­ros­ban, ami­kor meg­lát­ták a vá­lo­ga­tott tag­jait.
  • Szerző: sk

Történelmi Eb-re készült a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott. A mieink eddig egy eseményen sem szereztek egynél több aranyat, a hollandiai Dordrechtben azonban főleg a fiúk révén tarolhatunk. Az olimpiai bajnok négyes váltó 5000 méteren pedig a sportág első magyar Eb-aranyát szerezheti.

A csapat már csütörtökön megérkezett Hollandiába, délelőtt a csarnokban edzettek, délután pedig rendhagyó módon a szálloda folyosóján.

EZT OLVASTAD MÁR?

A nagy kérdés Liu Shaolin Sándor szereplése volt, ugyanis ő a hét elején bokasérülést szenvedett. Hollandiában már kevésbé érezte a fájdalmat. "Feszesebben tartja a bokámat, sokkal jobb a korcsolyacipőben lenni. Sajnos maradtak ki edzések az elmúlt napokban, hiszen az esésem előtt kisebb betegséggel küzdöttem, majd jött a sérülés. Emiatt valamivel erőtlenebbnek érzem magam, de ez nem keserít el, továbbra is bízom magamban, és abban, hogy a vetélytársakat még így, ebben a formában is képes leszek legyőzni" – nyilatkozta a szövetség honlapjának az olimpiai bajnok klasszis.