TESTFACTOR

Sosem ta­lá­lod ki, hány éve­sen lett top­mo­dell a világ leg­sze­xibb na­gyija

Imád­ják az in­ter­ne­ten a szu­per­na­gyit, va­ló­sá­gos ra­jon­gó­tá­bora van. Ez­re­ket ins­pi­rál az idős hölgy! Alap­elve sze­rint nem azon múlik, mennyire érzed jól magad a bő­röd­ben, hogy hány éves vagy. Neki el is hisszük, ezt nézd!

A 95 éves Erni Stollberg az élő példa a mondásra, hogy a stílus kortalan. Az idős asszonyt egy éve szerződtette modellnek egy osztrák divatüzlet, és azóta töretlen a népszerűsége az Instagramon. Nem csak a puszta tény miatt, hogy 95 évesen még fotózást vállal, hanem amiatt is, hogy hihetetlen természetességgel mozog a kamera előtt.

Bármilyen összeállításnál eltalálja a megfelelő pózt, és minden ruhát olyan természetességgel visel, mintha rá öntötték volna: ha elegáns darabot kell megmutatnia, sugárzik a testtartásából az elegancia, ha bohém, fiatalos összeállítást, akkor a lazaság.

Az üzlet társtulajdonosa úgy nyilatkozott a Vogue-nak, hogy szinte nem is kell semmit mondaniuk a fotózásokon, mert az idős asszony azonnal tudja, hogyan kell beállni a kamera elé.

Bár az idősebb modellek számára is léteznek ügynökségek, Ernie-t mégsem így fedezték fel. Az idős hölgy az üzlet szomszédságában lakik, és mindig is rendszeres látogatója, vásárlója volt a divatüzletnek. Azonban amikor a két tulajdonos örökbe fogadott egy kiskutyát,  egyre gyakrabban bukkant fel. A két tulajdonos hamar észrevette, hogy a hölgy természetesen fotogén, felfedezték, hogy zseniálisan néz ki a képeken. Mióta szerződtették, Ernie minden reggel 11-kor kezd a boltban, és este hatkor megy haza. De nem csak a fotózások miatt tölt ott ennyi időt - hanem mert őszinte barátságot kötött az üzlet két tulajdonosával.

Ernie számára természetesen jött a modellkedés, és nem is ez az első alkalom, hogy reflektorfénybe került: 1930-ban egy tánctársulat tagja volt, ahol revütáncosként bűvölte el a férfiközönséget. Múltja miatt könnyedén veszi az akadályokat modellként, hiszen nem ez az első alkalom, hogy profik fotózzák őt.

Többnyire olyan darabokat mutat be, amik a magánéletében neki már túl extrémek lennének, és az utcára semmiképpen nem venné fel. . Erin sokakat inspirál, igazi régies eleganciával képviseli az eszmét, hogy akármennyi idős is az ember, a z számít, ahány évesnek érzi magát.

Eközben a címlapon