SZTÁRDZSÚSZ

Vége, el­tű­nik a kép­er­nyő­ről a so­ro­zat­sztár: ez az oka

Ma lát­ható utol­jára a té­vé­ben a Be­ze­rédi dok­tort ala­kító Ked­vek Ri­chárd, a Jóban Rossz­ban egyik meg­ha­tá­rozó sze­rep­lője.
  • Szerző: BDF

A sármos pszichológus 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, és hamar belopta magát a Csillagvirág klinika női dolgozóinak szívébe. Az évek során karaktere egyre nagyobb hangsúlyt kapott a történetben, és a csillagkúti csapat alapemberévé vált, ám most saját kérésére távozik a sorozatból.

Fotó: TV2

„Az első perctől imádtam a forgatás hangulatát, azt a profizmust ahogy napról napra felvesszük a jeleneteket. Kiváló stáb dolgozik a sorozaton, akik közül sokakkal baráti kapcsolatom alakult ki az évek alatt" – mondta Kedvek Richárd.

Bezerédi doktor története úgy alakul, hogy egy félreértés miatt elbúcsúzhat az állásától, a Csillagvirág Klinika társigazgatója, Faragó Alex kirúgja a kórházból.

A sorozat stábjában szinte már hagyomány, hogy a távozó karaktereket egy „Csillagkút díszpolgára" emléktáblával búcsúztatják, Kedvek Richárdot is megajándékozta a csapat.