HARCÉL

So­ros­ista dön­tést ho­zott az Eu­ró­pai Par­la­ment

Az Eu­ró­pai Par­la­ment be­ván­dor­lás­párti több­sége újabb, a mig­rá­ciót tá­mo­gató ter­vet fo­ga­dott el - mondta Ha­lász János, a Fi­desz frak­ció­szó­vi­vője szer­dán Bu­da­pes­ten.
  • Szerző: Ripost

A kormánypárti politikus elmondta, az előterjesztés szerint Brüsszel még több pénzt ad a Soros-szervezeteknek, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.

A program fedőneve: Jogok és értékek - mondta Halász János, aki emlékeztetett arra:

a javaslat előkészítését már januárban megkezdték, szerdán megerősítették, és most rendelettervezet formájában tárgyalják.

Felidézte azt is, hogy a következő költségvetési uniós ciklusban meg akarják háromszorozni a Soros-szervezetek támogatását, 1,8 milliárd eurót, azaz mintegy 570 milliárd forintnak megfelelő összeget akarnak nekik adni, hogy egész Európában érvényesítsék a nyílt társadalmat, amelynek része a migránsok betelepítése is.

A Soros NGO-k ebből az elképesztő összegből népszerűsíthetnék, terjeszthetnék az eszméjüket, iránymutatásokat, javaslatokat készíthetnének, tanácsadást folytathatnának.

A Soros-féle nyílt társadalmat, a migránsok betelepítését úgy akarják beállítani, mint valamiféle jogállami kötelesség,

és a demokrácia feltétele. Azokat az országokat, amelyek nem akarnak migránsokat befogadni, nyíltan fenyegetik - jegyezte meg, hangsúlyozva: továbbra is minden a Soros-terv szerint zajlik.

Brüsszel mostani bevándorláspárti többsége sorra teljesíti Soros megrendeléseit. Az európai polgárok pénzéből akarják "kitömni" a Soros-hálózatot.

Eközben a címlapon

Ha ez a bevándorláspárti többség marad és erősödik meg az EP-választáson, akkor ezeket a terveket mind élesítenék, és Európából véglegesen bevándorlókontinenst csinálnának.

A szerdai voksoláson a Fidesz-KDNP képviselői nemmel szavaztak, de a magyar baloldal EP-képviselői nem utasították el a javaslatot.